torsdag 14. januar 2010

Jentehelg på Strømnes

20.- 21. februar arrangerer vi jentehelg.

Først og fremst blir dette et døgn med masse latter og god tid til å ha det trivelig sammen.Ved ankomst ca. klokken 12 ønskes dere velkommen med kaffe og hjemmebakst. Rundt klokken 13 kommer Eva Mohn.Eva er kjent fra Adresseavisen hvor hun leder en sexblogg. Se bloggen hennes.

Eva har også tidligere vært på Strømnes og denne gang vil hun - som hun forteller selv:
"For å skape den rette modusen starter vi med en gruppehypnose der vi kvitter oss med stress og negative hindringer. Deretter forteller jeg om sjekking og det spille på sine kvinnelige ressurser i møte med en mann fulgt av øvelser i sjekkekunst.

Vi avslutter med individuell tarotkort legging som sier noe om framtiden."Underveis vil det serveres lunsj med delikate smaker fra Den Gyldne Omvei.

Utpå kvelden går dere til bord til en 4-retters middag. Vertinnen vil fortelle om den spennende historien på Strømnes.

På søndag formiddag, etter en lang og deilig frokost, vil Margarete ta dere med på en guidet trimtur etter selvvalgt lengde.

Pris: 2.200 pr. person i dbl. eller trippelrom

Antall: 8-10 personer
For bestilling ring 926 10 894 eller
send mail til post@stromnes-inderoy.no.Innholdet på slike jentehelger varierer fra gang til gang. Noen ønsker en guidet handletur rundt Den Gyldne Omvei:Andre ønsker å ta det med ro med aromaterapi og kanskje til og med lære seg å massere selv:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar