torsdag 23. februar 2012

Påskekos med konfektkurs

Tro om harepusen har forspist seg på sjololade?


Når påska nærmer seg - eller i påska for den del - hygg dere sammen. Familie, venner eller kolleger.

Med godt i koppen får dere høre om gamle mat- og konfekttradisjoner og med bordet fullt av søtsaker, får dere lære å lage sjokoladeegg og påskekonfekt.

Mens godsakene stivner, nytes et deilig måltid i Bestestuen. Velg mellom en smakfull Inderøytallerken med kortreist mat fra Den Gyldne Omvei eller ostefondue - en tradisjonsrett fra Sveits.

Måltidet avsluttes med å smake på konfekten mens resten pakkes fint i en søt påskekurv som dere får lære å scrappe.

Hvis noen ønsker en presentasjon av viner og likører som passer til sjokoladen, gjør vi gjerne det.

For bestilling, kontakt oss på mob. 926 10 894
mail: post@stromnes-inderoy.no

Se også våre andre artige tilbud http://www.stromnes-inderoy.no/mal_ny/ekorn.asp




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar