søndag 4. oktober 2009

Strømnes på Mære

Før var det blot på Mære – stort arrangement. Nå er det Mat på Mære – neimen intet lite arrangement det heller og svært vellykket.

I 3 dager til ende har vi som driver med matproduksjon, reiseliv, servering kunnet boltre oss i ulike kurs og forelesninger til glede, inspirasjon og lærdom. Det har vært 3 utrolig flotte dager.

Strømnes har fått påfyll av kompetanse innenfor baksterkunst og tilberedning av trønderske grønnsaker. Mikael Forselius, direktør ved Røros Hotell (ex. Stiklestad Hotell) viste oss nye måter å servere trønderske grønnsaker på. Spennende og velsmakende. Deretter fulgte to dager med brødbaking sammen med Morten Schakenda fra Bakeriet på Lom. Godt assistert av Jan Kåre Johansen, kjøkkensjefen på Mære, fikk vi lære en hel masse om brødbaking og bruke av vedfyrt bakerovn. Nå er det bare å tenke ut en egnet plass for en vedfyrt ovn utendørs.

Gjennom disse dagene har vi fått anledning til å bli kjent med en masse hyggelige mennesker og deres virksomheter og produktspekter. Produkter og tilbud som kan bli å finne på Strømnes etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar