mandag 8. august 2011

Det nærmer seg Minutt for minutt

Med noen gjester får man en spesiell kontakt. Og det skjer spesielle ting. Til helga skjer det en slik hendelse. Jeg er invitert i bryllup på ei øy utenfor Svolvær av en spesiell gjest fra Strømnes og synes det er utrolig trivelig å bli invitert. "De kjenner nu vel heeelt sikkert til hvor Skjoldvær er" ville Ane Bergitte ha sagt. Av bildene ser jeg at Skjoldvær er både dramatisk og flott.Vi kjører Kystriksveien nordover på torsdag og gleder oss til en fantastisk vegstrekning fra Steinkjer om Brønnøysund og Nesna til Bodø. Derfra går det ferje til sydspissen av Lofoten og videre opp til Svolvær hvor vi blir hentet i båt.

Det gledes utrolig. 100 trøndere og nordlendinger i festlig lag på ei øy i 3 dager med et flott brudepar i sentrum. Kainn d bli likar?

Bagasjerommet vil fylles med godsaker fra Inderøy. Det har brura besørget :-) Flatbrødet hennes Gerd Skogseth  fra Gulburet, skjenning fra Røra Bakeri og ost fra Gangstad Gårdsysteri og meg fra Strømnes. Jo, Den Gyldne Omvei er godt representert. Ane Bergitte får holde seg hjemme og passe huset sammen med Ann Kristin Jenssen fra Vinjesjøen kai og fritid. Strømnes er i de beste hender under mitt fravær.Vi anbefaler alle som tenker seg Kystriksvegen å ta en skikkelig stopp på Inderøy før turen går videre nordover eller motsatt. Vi rekker ikke innom Himmelblå og Ylvingen denne gang, selv om det står ikke på lysten. Neste tur derimot . . .

Vi har bestilt sol og høye temperaturer dag som natt og regner med å legge ut de vakreste bilder under turen. Om ikke hvert minutt, så ihvertfall av og til:Tirsdag 9. aug.: En kommende "spisesal" under oppføring av mange staute arbeidskarer. Her blir det snekkert ny kai. Sjekk utsikten!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar