søndag 21. august 2011

Møte i Trondhjem med Inderøens utsendte representant

Ane Bergitte var godt fornøyd med sin visitt til Trondhjem, men at hun skulle få denne tilbakemeldingen i etterkant, fant hun overraskende og ikke minst veldig hyggelig.

Til Strømnes dannede og dydige representant

Herved oversendes for den interesse det måtte ha, noen photografier som viser Deres særdeles charmante representant utøve Public-Relations-virksomhet på en av Trondhjems befolkede gater under årets Olavsfestdager.

Undertegnede hadde fornøyelsen av å få en riktig hyggelig og dannet passiar hvor der tillike blev gitt nyttige og informative opplysninger om Strømnes og stedets charmante og spesielle atmosphaere.

Mine medreisende og jei hadde under en av vores tidligere visitteringer til Deres geografiske område, fornøyelsen av å ta "Den Gyldne Omvei". Det har vi aldri angret på. Sjelden skuet våre øyne smukkere natur hvor trøndersk entrepeneurskap og gjestfrihet har fått blomstre.

Neste gang vi besøker våre venner i det trondhjemske, skal vi sannelig ta en ny reise til Deres idylliske kulturlandskap og gjøre vårt ytterste for å avlegge også Deres lovpriste og nostalgiske etablissement et besøk. Ikke minst vil den ettersigende skjønne hage og Deres culinariske kjøkken friste.
Og kanskje vil skjebnen da velsigne oss med en anledning til å møtes på nytt for en kultivert conversation?

Med hilsen og takk fra
Tore Johan BrevikIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar