torsdag 1. september 2011

Garasjen er i sjokk

4. oktober:
og da har frøken Miele flyttet.1. september:

I 17 år var garasjen i heimen en ordentlig garasje. Med biler i. Og sveiseapparat. Og masse forskjellig verktøy, skruer, olje og . . . så ble jeg sjefen over rommet.

Ut forsvant biler og verktøy til mekking av bil. Inn kom ved og møbler som trengte lagringsplass og verktøy til alskens hagearbeid, snekkering og maling. Midlertidig akseptabelt, tenkte garasjen. Helt til Bjørn flyttet inn. Bjørn - den kjekke karen med store muskler som utfører de tunge jobbene.

Garasjen var absolutt ikke fornøyd. 3-fasekontakten som i så mange år hadde supportert en gedigen luftkompressor, måtte nå hjelpe . . en eltemaskinen av merket Bjørn. For et nederlag. Enn å måtte skifte status fra høyvelbårent mannerom til grovkjøkken :-(Og ikke nok med det. Forleden dag flyttet også frk. Miele inn. Ei kvit og heit lita frøken med evne for rullings. På garasjegulvet henger det nå nyrullede duker og sengetøy så rommet ser ut som et renseri. På den flotte, grove arbeidsbenken ligger det nå et hvitt laken for beskytte tekstilene. Æsj. Riktignok er hun bare der midlertidig men dette oppleves riktig ille.

Garasjen går med et intenst ønske om å få gjenerobret sin status og håper at klesrulla snart flyttes til Strømnes. Jeg er såre fornøyd med den nye rulla og håper å få flytta den til kjelleren på Strømnes i løpet av helga etter denne testperioden. Den gamle rulla som står på Strømnes får stå til pynt. Jeg har innsett at jeg ikke klarer å håndtere den uten flere hender - og jeg er jo ingen blekksprut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar