tirsdag 10. januar 2012

Den romantiske dagen


Årets mest romantiske dag, Valentinsdagen den 14. februar, er snart her. Å feire «Valentines day» er en gammel tradisjon i Amerika, men de senere årene har det også blitt en fin markering her til lands. Det er jo også en fin anledning til å fortelle noen at du setter pris på dem, en flott sjanse til å invitere en spesiell ut eller en fin markering for dem som trenger en påminnelse om kjærligheten de føler for hverandre, i en ellers så hektisk hverdag.
 


Hvis du skal overraske kjæresten din, er det mye du kan gjøre. Dekorer hele stuen med blomster, kjøpe noe partneren din har ønsket seg lenge eller nyteen magisk feiring av dagen med god mat og en romantisk natt på Strømnes – bare dere to.

Overrask din elskede med en romantisk natt og en flott middag. Her finner dere alle ingredienser for en romantisk feiring i nostalgiske omgivelser. Fru Schärer serverer champagne og sjokolade ved ankomst som forteller litt om hus og folk på Strømnes som er romantisk pyntet. Nyt "kjærlighetsdusjen", få aromaterapi på Storloftet eller reise med hest og vogn.

Les mer om våre romantiske helgeopphold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar