onsdag 24. oktober 2012

2 måneder igjen til julaften

I dag er det 2 måneder igjen til julaften og på Strømnes er vi i full gang med planleggingen.

 
Vel, det foregår ikke bare juleplanlegging. I går kveld høstet vi epler. I regn og blest. Jeg følte meg en stund som deltaker i 71 grader nord. Låven er nå fylt med råvarer og saftpresseriet i drift.

Tilbake til julen.


På Strømnes ønsker vi dere velkommen til julebord med nissen i fjøsporten. Han spanderer av sin godsmakende og velkjente eplegløgg. I bestestua er alt ved det gamle - også julestemningen og julepynten. Maten er fersk men tuftet på gamle tradisjoner.

Ønsker du en god julefrokost med venner, kunder eller arbeidskolleger kan dere kose dere i mange timer med den. Gjerne kombindert med et møte.

Vi har tidligere hatt juleverksted for voksne med trivsel, konfektlaging, julebakst og annet. Det har vi også i år. Nytt av året er Kurs i Julekort og Kurs i Kakepynting. Det er oppsatt kursdager, men ønsker du kurset for din egen gruppe, setter vi opp det. Her er det samme dose hygge som nytte. Det serveres kveldsmat med smaker fra Den Gyldne Omvei.



Ønsker dere heller ha det hyggelig sammen på Strømnes og styre dere selv, er det naturligvis også mulig. Også i førjulstiden.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar