onsdag 23. september 2009

Strømnes med blogg!!Når du går inn døren på Strømnes, er det som å gå inn i en annen tid og en annen rytme. Det er sjarmerende, litt skjevt og totalt uhipt. Strømnes er et gammelt småbruk små nå drives som et lite overnattings- og serveringsted.

Så hva i all verden har et sted 100 år gammelt sted på en blogg å gjøre? Det er jeg vel litt usikker på enda, men det skjer mye her og lista over prosjekt som burde vært gjort er kjempelang.
Kanskje får noen lyst til å komme hit også? Eller noen som har vært her har lyst til å kommentere oppholdet? Det får tiden får vise.

Med sitt nostalgiske preg er Strømnes et ypperlig sted for den gode samling. Dessuten er det meste på Strømnes i trivelig kontrast med ”det vanlige”. En stor, gammel hage gjør uterommet på Strømnes til et deilig sted å være året rundt.

På Strømnes arrangerer vi selskaper for 10-30 personer og/eller overnatting for inntil 10 personer fordelt på 4 rom. Vårt AV-utstyr og trådløs internettilgang gjør stedet velegnet for møtevirksomhet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar