mandag 21. januar 2013

Stafettpinnen overleveres

Turen går tilbake til Strømnes i dag etter 5 dager på Grüne Woche. Stafettpinnen overleveres til Øyna, Innherred Reiseliv og flere andre for de siste 5 dager.

Grüne Woche er verdens største landsbruks- og matmesse som arrangeres i Berlin i januar hvert år. Norge har hatt en stor stand der. Initiert at av Landbruksdepartementet, prosjektert av Innovasjon Norge hvor reiselivs- og mataktører fra FjordNorge, Nord-Norge og Trøndelag har deltatt.

Landbruksministeren Trygve Slagsvold Vedum gjør den trønderske standen et besøk.


Det har vært utrolig fine og lærerrike dager. Norge har et kjempeflott stand som presenterer landet vårt på en utmerket måte. Den trønderske standen har vært preget av stor samarbeidsevne. I alle ledd. Så enkelt har det vært å samarbeide med 15 andre man ikke kjente før at det føles helt spesielt. Verdifulle bånd har blitt knyttet. Ny kunnskap er ervervet og vi håper vår innsats har inspirert tyskere til å gjøre oss feriebesøk.

Dette er en messe jeg anbefaler alle å ta seg en tur på. En ypperlig anledning til å besøke en spennende by og prøve all verdens slags mat.

/margarete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar